StílusDivatMinőség
StílusDivatMinőség

Ismerd meg a HÁDA gyakorlati programját…

… és kezdd el karriered nálunk!  
Eladó és Kereskedő tanulók jelentkezését várjuk szakmai gyakorlatra, egész tanévben!

 

A Háda több mint 20 éves kereskedelmi múltra tekint vissza, az eddig szerzett tapasztalatainkat és tudásunkat igyekszünk a jövő kereskedelmi dolgozóinak átadni, ezért 16 üzletben biztosítunk gyakorlati lehetőséget középiskolai tanulók számára, Budapesten.

Gyakorlati programunk célja, hogy a kereskedelmi szakképzésben résztvevő tanulók versenyképes tudással a kezükben hagyják el az iskolapadot.

Tudjuk, hogy gyakorlati helyet választani nem könnyű döntés, ezért részt veszünk az iskolai nyílt napokon, rendezvényeken. Az érdeklődők számára üzletlátogatásokat szervezünk a legforgalmasabb helyszíneken.

A tanulóink nagy része már a 9. évfolyamhoz tartozó nyári gyakorlat során csatlakozik hozzánk, megszerzi a sikeres munkához szükséges alapismereteket, hogy az évközi gyakorlatukat már ezek birtokában kezdhesse meg. A gyakorlat alatt sok mindenre van idő: a tanulók beleláthatnak egy stabil magyar cég mindennapjaiba, modern munkakörnyezetben gyakorolhatják a tanultakat, mindezt egy jó hangulatú csapat tagjaként.

Legsikeresebb tanulóinknak a képzés után munkát ajánlunk, ezzel biztosítva a szakképzett munkatársaink utánpótlását.

Jelenlegi dolgozóink közül többen egykor tanulóként érkeztek hozzánk, ma már eladóként, eladó-pénztárosként erősítik a Háda csapatát:

“Gyakorlati időmet szívesen töltöttem a Hádában, mert jó volt a közösség és olyan ismereteket sajátítottam el, amiket más ruházati üzletben nem tudtam volna. Ezekkel az ismeretekkel gördülékenyebb volt a munka alkalmazottként. Jelenleg is nagyon jól érzem magam, mert olyan munkahelyen  dolgozok, ami közel van a lakhelyemhez és nagyon jó csapattal dolgozom.” – Zajácz Klaudia, ruházati eladó

Partneriskoláink:

  • BGSZC Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
  • Leövey Klára Görögkatolikus Gimnázium, Közgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola
  • BGSZC Szász Ferenc Kereskedelmi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
  • BGSZC Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
  • BGSZC Varga István Kereskedelmi, Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Gyakorlattal kapcsolatban kérdéseidet és jelentkezésedet a gyakorlat@hadakft.hu címen várjuk.

Lap tetejére